Muhd Hairie ;)
| +FOLLOW | DASHBOARD.


Bubuu ;)
Tuesday, 29 November 2011 | 14:06 | 0 cutest
hiy youu ;) i nak bgi tahu kat you  nie , you ingat agi tak mule-2 kitee knl kitee lpk rufstop
 , borak-2 pastu you pkul i , i pkul you , dah mcm bergadoh kan-2 , ambik bantal hepok kepala youu , pastu i gigit jari youu , waktu toe mmg sumpah i happy gilee dpt meet youu (!) youuuu i nak balik nie tau , youuu i nak couple nan youu boleh , pastu you tkar topik kan-2 , pastu you text i , you accept i jgk jadi bf kan-2 ,yeahhh happy gileee ,atas moto lak toe , sumpah hppy gilee (!) tpi itewwww couple kejap je kan-2 tak lame pun , i ingat nak setiaa nan youu tpi toe smua kata-2 je , hrmmm sokay laa youu , skrang nie kitee kawan kan-2 

                                        I SAYANG YOUUUUUUUUUUUUUUUU >3